Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

Treilamehed on Rally Estonia partner kümnendat korda

Rally Estonia meeskonnal on aastatega tekkinud omad kindlad partnerid, kellega on koostööd tehtud pikka aega ja selle aja jooksul on koos kasvatud suuremaks. Üks neist on Tartu ettevõte Treilamehed, kes on ralli partnerina olnud kaasas alates esimesest Rally Estoniast aastal 2010. 

Treilamehed on täitnud ralli sujuva korraldamise osas täitnud olulist rolli igal aastal. Tegu on puksiitteenust ja autoabi osutava ettevõttega, kellel on üle 20 aastane kogemus selles vallas. Nende roll on tuua võistlusautod, mis on saanud katsel kannatada, nii et ei saa ise edasi liikuda, ralli hooldusalasse. Kuid aeg-ajalt on tulnud ära vedada ka pealtvaatajate autosid, mis on valesti pargitud ja takistavad liiklust. 

Kui 2010. aastal olid Treilamehed Rally Estonial väljas kolme autoga, siis FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapil, mis sõidetakse 4.-6. septembril ollakse kohal 11 autoga, millest seitse on nende omad ja neli masinat tuleb Rally Estoniale koostöös teise Tartu ettevõtte, Messautoga. 

Rohkem infot Treilamehed tehnika ja teenuste kohta leiab aadressilt www.treilamehed.ee

Rally Estonia on esmakordselt Eestis toimuv FIA WRC autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse 4.-6. septembril Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel.