Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

Unikaalne Fännitoodete kollektsioon NÜÜD SAADAVAL!

WRC Rally Estonia 2022 fännitoodete kollektsioon on nüüd kõikidele huvilistele saadaval e-poes.

WRC sari tähistab tänavu 50. juubelit ja Rally Estonia kuulub sel erakordsel aastal autoralli maailmameistrivõistluste kalendrisse juba kolmandat aastat järjest. Kaheaastase pausi järel on eesti suurima rallisündmuse suurejooneline stardi- ja finišipoodium tagasi Tartu Raekoja platsil, kus ühtlasi leiab 14. juulil aset ka avatseremoonia. Kolmandat aastat järjest võõrustab hooldusalana maailma parimaid rallimeeskondi, WRC promootorit ja Rally Estonia korraldusmeeskonda Eesti Rahva Muuseum.

Korraldajad on pealtvaatajatele loonud üle 70 erineva pealtvaatamisala, mis on jagatud kolme erinevasse kategooriasse – Arena, Area ja Spot. Rallifännidel on võimalus valida 14. erineva pääsme vahel, mille seast igaüks leiab endale sobiva – nelja päeva rallipass, päevapassid, nelja päeva VIP-pass ning VIP-päevapassid. Rallipasse on võimalik soetada Rally Estonia e-poest ja Cicle K jaamadest üle Eesti.

Tutvu ürituse ajakava ja programmiga Rally Estonia kodulehel

Lisaks e-poe võimalustele on tuhandetel fännidel võimalus WRC Rally Estonia pealtvaatamisalades asuvatest Sportland rallipoodidest valida endale meelepärane särk, nokats või aksessuaar. Valikus on meeste ja naiste ning ka laste T-särgid ning meeste ja naiste polosärgid, mis on erinevates värvikombinatsioonides. Lisaks saab valida kuumaks rallipäevaks vajaliku nokamütsi või mõnusalt pehme softshell kapuutsiga jaki, mis sobib imehästi Eestimaa heitlikesse ilmadesse.

Kõikidele rallifännidele on Sportland teinud ka suurepärase pakkumise ning sooduskoodiga RALLY10 on e-poes kogu kaup -10%!
Tutvu täpsemalt tingimustega aadressil www.sportland.ee/rally10.