Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

WRC Rally Estonia rallipasside paketid on tutvumiseks avatud

Alates tänasest, 25. maist on võimalik WRC Rally Estonia ametlikul kodulehel www.rallyestonia.ee/pood tutvuda 2021. aasta rallipasside pakettidega. 3. juunil otsustatakse ära esialgne müügile minevate rallipasside arv ja müük algab www.rallyestonia.ee/pood keskkonnas   4. juuni hommikul kell 10.00

Rallipassi gruppe on kokku 16 (sh. matkasuvilatele mõeldud rallipass)iga rallipassi grupi pääsmega saab nädalavahetuse jooksul jälgida rallit kuni kaheksas pealtvaatamisalas. Lisaks on olemas ka 3 VIP passi gruppi. Pealtvaatamiskohtade valikul on arvesse võetud nende atraktiivsust ja ka seda, et erinevate alade vahel liikumiseks jääb piisavalt aega.  

2020. aastal korraldati koostöös Terviseametiga publikuga võistlus, mis oli ilma ühegi nakatumiseta. Sama turvalise ralli nimel tehakse taas tihedat koostööd Terviseametiga, kelle soovituste alusel otsustab Eesti Vabariigi valitsus pealtvaatajate rallile lubamise ja nende arvu lähtudes nakatumise olukorrast ja prognoosist hiljemalt 28. juunil 2021. a. Vajadusel garanteerivad WRC Rally Estonia korraldajad rallipasside tagasi ostmise.

Rally Estonia on 2021 aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse Tartus, Tartu vallas, Otepää vallas, Elva vallas, Kanepi vallas, Kambja vallas, Peipsiääre vallas ja Mustvee vallas 15.-18. juulil 2021.