Delfi Rally Estonia
Ralli algab
00
päeva
:
00
tundi
:
00
minutit
:
00
sekundit
Fia WRC Autosport

Televaatajateni jõuavad Kanal 2 ja Kanal 12 vahendusel kõik WRC Rally Estonia katsed

4.-6. septembrini toimuva WRC Rally Estonia kõik katsed, ava-ja  lõputseremoonia ning reedeõhtune meelelahutusprogramm jõuavad Kanal 2 ja Kanal 12 eetrisse.

Postimees Grupp alustab 4. septembril  kell 17.30 Kanal 2 eetris Rally Estonia piduliku avamisega, millele järgneb esimene Tartu kiiruskatse Raadilt. Õhtuse meelelahutusporgrammi ülekanne algab kell 22.

5. septembril stardivad ralliülekanded kell 7.30 Kanal 2 eetris Prangli, Kanepi ja Otepää katsete näitamisega ning kell 10–16 näeb Mäeküla, Elva ja Pangli katse teist läbimist Kanal 12 vahendusel. Kell 16 jätkub Rally Estonia ülekanne Kanal 2 ekraanilt. Õhtu viimane katse eh Elva trassi teine läbimine jõuab eetrisse Kanal 12 vahendusel. 

6. septembril algab otseülekanne kell 7.30 Arula katsega Kanal 2 eetris. Kell 10.50 jätkab Kanal 12, eetrisse lähevad Arula ja Kaagvere katsed. Pärastlõunal näeb Kanal 2 vahendusel Kambja Power Stage´i  ning sellele järgneb esikolmiku autasustamine. Kell 15.30 näeb Kanal 2 vahendusel Rally Estonia ametlikku lõputseremooniat. 

Ühtlasi näeb Kanal 12 eetris 4. kuni 6. septembrini igal õhtul rallit kokkuvõtvat erisaadet.

„Meil on hea meel, et saame vaatajateni telepildis tuua kõik Rally Estonia katsed. Tegemist on Eesti jaoks olulise sündmusega. Kõik, kes ei saa raja äärde rallit vaatama minna, on oodatud kaasa elama Kanal 2 ja Kanal 12 vahendusel,“ kommenteeris AS-i Postimees Grupp tegekanalite juht Kaspar Kaljas.

Rally Estonia üks peakorraldajatest Tarmo Hõbe lisas, et kellel ei ole õnnestunud endale eelmüügist rallipassi soetada, saavad kõiki katseid ja kogu programmi jälgida teleekraanilt ning postimees.ee-st. „Paneme südamele, et ilma eelmüügist ostetud rallipassita kohale tulla pole mõtet. Kohapeal piletimüüki ei toimu.“ 

Kanal 2 ja Kanal 12 täpne saatekava kellaaegadega avalikustatakse varsti.